M.V.O.

Wij staan als Interrijn Group voor doel cq. missie van de organisatie en we waarderen jouw inzet als medewerker om dit gemeenschappelijke doel te bereiken.

Naast het realiseren van dit doel, tonen we ook graag de maatschappelijke kant van ons bedrijf door bij te dragen aan de wereld om ons heen. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur geworden van Oxfam Novib. Een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Net als wij, gaan zij uit de kracht en mogelijkheden van mensen zelf.

We steunen het microfinancieringsprogamma van Oxfam Novib. Lenen bij een bank is voor mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via een microfinancieringsprogamma een klein krediet. Met deze lening kunnen zij een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Een voorbeeld van een microkredietproject vind je bij onze receptie.

Het bedrijvenambassadeurschap van Oxfam Novib is een netwerk van bedrijven en medewerkers die zich samen inzetten voor een betere wereld. Heb je ideeën of suggesties hoe we ons ambassadeurschap verder kunnen invullen? Laat dan iets van je horen!