Interrijn Scheepvaart

Europees binnenvaart transport, van bulk tot cellulose

Over Interrijn Scheepvaart

Interrijn Scheepvaart B.V. bestaat sinds 1971, en heeft met succes ontelbare waterwegkilometers afgelegd. Ons werkgebied strekt zich uit over vrijwel alle West- en Oost-Europese waterwegen. Vandaag de dag kunt u dan ook vertrouwen op een schat aan ervaring – sterker nog – vervoer van de meest uiteenlopende goederen over water is onze specialiteit.

Interrijn Scheepvaart B.V. is met ca. 50 lichters een belangrijke speler in het transport van bosbouwproducten, agrarische goederen en hoogwaardige bulkgoederen. Bestemmingen variëren van plaatsen langs de Rijn tot zijrivieren en kanalen.

Wij focussen echter niet alleen op het transport. Ook de coördinatie van leveringen tot aan de deur behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Wij beschikken over een moderne vloot motorschepen variërend van 600 tot 4.800 ton, en met een totale capaciteit van ca. 125.000 ton. Met deze vloot transporteren wij jaarlijks ca. 5 miljoen ton bulk en neobulklading. Hieronder bevindt zich o.a. cellulose, china clay, kaolin, aluminium, staal, granen en veevoeders.

Neem contact op met ons bevrachtingskantoor binnenvaart van Interrijn Scheepvaart.

Interrijn Scheepvaart
Scheepmakerij 130
3331 MA Zwijndrecht
Nederland

T +31 (0)78 625 93 99
F +31 (0)78 619 07 75
interrijn@interrijn.com